Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

26 Postów
Alina Milena xxx
(milenaa86)
Wiking
ahh, to rowniez moze byc prezencik noworoczny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
witam też się dołączę do Was drogie panie.mam syna 2 latka i jestem w drugiej ciąży 23tydzień,syna rodziłam w PL gdy miał 4 miesiące przyjechaliśmy do NO bo mąż pracował i pracuje tu i "nie wyobrażaliśmy sobie że nasze dziecko będzie wychowywać się bez tatusia" w PL byłam zdana na siebie choć gdyby chciała to pomoc w każdej chili od rodziny bym otrzymała ale wolałam radzić sobie sama i powiem wam że teraz się mi to przyda gdy pojawi się drugi dzidziuś,synek jest grzeczny sam się zabawi i nie może doczekać się kiedy będzie z nami dzidzi.Ja miałam tu 1 USG w 17tygodniu a w PL miałam w 12 tygodniu a co do szkodliwości Usg to sądze że to jakaś bajka,witaminy i kwas biorę z PL.a zakupy dla dzidzi robimy w PL bo tam mam sprawdzone.ja chodzę tylko do położnej w Klofcie jest spoko i planujemy zamiast tłumacza to ją do porodu.termin porodu z USG mam na 04.09 a położna wyliczyła na 28.08.pozdrawiam i dużo zdrówka dla mam i dzidziusiów życzę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów
Witam ja rowniez jestem mamunia mam trzy pociechy siedmioletnia Oliwke , Gracjanke dwa latka z hakiem i Miloszkapol roczku .... Jeslimialabys jakies pytanka prosze pytac moze bedemogla pomoc w jakis drobnych sprawach ... Mieszkam w Åmot rowniez poznam jakies mlode fajne mamuski .... ale tu malo chetnych mimo duzego przyrostu polakow .Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamuski i maluszki ... buziole
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Alina Milena xxx
(milenaa86)
Wiking
Gratulacje !! Ja tez jestem z wrzešnia!! Wrzesniowe dzieciaczki sá super
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(beatris0302)
Wiking
no moja dzidzia też jest na wrzesień
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Alina Milena xxx
(milenaa86)
Wiking
Beatka, to trzymam kciuki za 21.09
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów
GRATULUJE .... DUZO USMIECHU ZYCZE I POWODZONKA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(beatris0302)
Wiking
no aż tak długo to raczej nie będę chodzić z brzuszkiem bo lekarz wyznaczył mi termin na 07.09
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
Hej Hej

Ja tez sie dolaczam...ja mama 4 letniego synka Daniela, i mieszkam w Halden od chyba 2 miesiacy...dokladnie sama nie wiem bo bylam ciagle w podrozy....no pozatym chcialabym kogos poznac z mojego miasteczka...spotykam duzo tutaj moze ktoras z mam tez jest samotna tak jak ja?...obecnie nie pracuje, czekam na papiery, pozwolenia itd.
drugiej dzidzi nie planuje, boje sie ciazy jak ognia, wielki szacunek dla wszystkich Was kobietki ze macie wiecej niz jedno ale ja ciagle wzlekam z decyzja rodzenstwa dla mojego synka...musze rozgladnac sie za praca, bo wczesniej tez mieszkalam za granica pare ladnych lat i tez tam nie pracowalam, bo zaszlam w ciaze potem wychowywanie mojego synka, potem jakas szkola i nie chce wiecej siedziec w domu bo wiadomo jak bedzie kolejna dzidzia to znowu bede musiala byc w domku...trzymam kciuki za Was chodzace w ciazy i te ktore maja malutkie szkrabki..wytrwalosci i duuzo sily

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(beatris0302)
Wiking
Hej AgaN, ja jestem w ciąży a już planujemy z Mężem druga dzidzie he he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok